[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” width=”90%” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text content_last_edited=”off|desktop” _builder_version=”4.16.1″ header_font=”|800|||||||” header_font_size=”50px” header_2_font=”|800|||||||” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Toimitus­ehdot

JÄRJESTÄJÄ

Yritys

Pankkiarvio.fi on Integrity Holding Oy:n omistama verkkopalvelu. Arvion tekemisestä vastaa Integrity Holding Oy @ (y-tunnus: 3001599-1).

Osoite

Postiosoite: Lahnaruohontie 3 A 5, 00200 Helsinki Käyntiosoite: Lahnaruohontie 3 A 5, 00200 Helsinki

Puhelin

+358 400 518 888

Sähköposti

Asiakaspalvelu

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse aamusta iltaan.

MAKSUPALVELUN­TARJOAJA

Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

TOIMITUS

Arvion toimitus

Toimitamme kirjallisen arviotodistuksen PDF:nä kahden arkipäivän kuluessa maksutapahtumasta. Tuotteet toimitetaan vain digitaalisessa muodossa arvion pyytäjän toimittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupan rooli

Verkkokauppa toimii tuotteiden markkinoijana sekä niiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppiaalle kuuluvista lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

PERUUTTAMISOIKEUS

Lakisääteinen peruuttamisoikeus

Kuluttajana voit lähtökohtaisesti peruuttaa verkkokaupan kautta tehdyn tilauksen. Määräaika tilauksen peruuttamiseen päättyy 14 vuorokauden kuluttua tilauksen tekemisestä. Kun arvio on tehty ja toimitettu asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen, peruuttamisoikeus päättyy, vaikka tilauksen suorittamisesta olisi kulunut alle 14 vuorokautta.

Peruuttamisoikeuden käyttäminen

Ennen peruuttamisoikeuden päättymistä voit peruuttaa tilauksen sähköpostitse.

Rahojen palautus

Peruutustilanteissa saat rahat takaisin samalla maksutavalla, jolla olet maksanut tilauksen.

PALVELUN LAATU

Arvion sisällön ennakkotiedot

Pyrimme järjestäjänä siihen, että tuotteemme vastaavat mahdollisimman hyvin tuotekuvausta.

Käyttökatkot

Palvelussa voi ilmetä lyhyitä käyttökatkoja sivuston huoltotöiden yhteydessä. Tiedotamme suunnitelluista käyttökatkoista ennakkoon.

Käyttötarkoitus

Arvio toimitetaan vakuusarvioksi, eikä arvio vastaa muita oikeudellisia neuvoja. Mahdolliset virheet arviossa oikaistaan tuomalla virheet esiin.

Arvio perustuu asiakkaan antamiin tietoihin

Mikäli asiakkaan antamat tiedot ovat epätarkkoja tai epätosia, pankkiarvio.fi ei ota vastuuta arvion tarkkuudesta. Arvion tarkkuus perustuu asiakkaan antamiin tietoihin eikä pankkarvio.fi vastaa lähdetietojen oikeellisuudesta. Pankkiarvio.fi:n laatiman arvion tarkkuuden vastuu rajoittuu niihin tietoihin, jotka asiakas on antanut tilausta tehdessään. Tekemällä ja maksamalla tilauksen asiakas vakuuttaa tietojen olevan oikein. Mikäli asiakas huomaa tietojen lähettämisen jälkeen virheitä antamissaan tiedoissa, hänen on välittömästi oltava kirjallisesti yhteydessä pankkiarvio.fi:hin.

Palvelun laadun poikkeamat

Jos katsot, että saamasi arvio ei vastaa sovittua, reklamoi rohkeasti asiasta. Reklamointioikeus ei koske tapauksia, joissa pankkiarvio.fi:llä ja arvion tilaajalla on eriävä näkemys asunnon tosiasiallisesta arvosta eli arvion suuruudesta.

Rahat takaisin -takuu

Mikäli pankkisi ei hyväksy pankkiarvio.fi:n tekemää arviolausumaa asunnostasi, saat rahasi 100 %:sti takaisin. Tästä sinun tulee toimittaa kirjallinen todiste pankista saamasi arvion hylkäämisestä.

Rahat takaisin -takuu ei koske tilannetta, jossa asunnostasi pankkiarvio.fi:n kautta tehty arvio on erisuuruinen kuin oma arviosi. Mikäli pankkiarvio.fi tarjoaisi tällaisen rahat takaisin -takuun, se kyseenalaistaisi arvion validiteetin merkittävällä tasolla. Pankkiarvio.fi on arvion suuruudenkin suhteen puolueeton toimija.

Arvion suuruus

Pankkiarvio.fi on asuntojen arvon puolueeton ja sitoutumaton pankkiriippumaton asiantuntija ja pidättää oikeuden kirjata oikeaksi katsomansa parhaan markkina-arvon arviolausuntoon. Mikäli arvion tilaajan ja pankkiarvio.fi:n näkemys asunnon arvosta eroavat toisistaan, käytetään aina pankkiarvio.fi:n antamaa arvion suuruutta. Arvion tarkkuus on standardi asuinhuoneistoissa käytettävä tarkkuus, joka on +- 5 %.

ERIMIELISYYDET

Toimimme Suomen lain mukaisesti. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.

1. Neuvottele kanssamme

Ole tilaukseen liittyvissä ongelmissa yhteydessä meihin sähköpostitse. Pyrimme löytämään ratkaisun kaikkiin ongelmatilanteisiin.

2. Voit olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan

Mikäli et ole tyytyväinen ehdottamaamme ratkaisuun, voit kääntyä maksuttoman kuluttajaneuvonnan puoleen. Löydät kuluttajaneuvonnan yhteystiedot verkkosivulta https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/kuluttajaneuvonta/.

3. Voit viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Kuluttajana voit saattaa kaikki näitä toimitusehtoja koskevat erimielisyydet maksuttomaan kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn.

4. Erimielisyydet voidaan ratkaista kotipaikkasi käräjäoikeudessa.

Sinulla on kuluttajana oikeus saattaa asia kotipaikkasi käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Voit saattaa asian myös Helsingin käräjäoikeuden ratkaistavaksi[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]