Tarina

Pankkiarvio.fi:n tarina alkaa vuodesta 2022, kun huomasin, että Internetistä puuttuu paikka, josta voisi helposti ostaa arviolausunnon asunnosta. Olen kirjoittanut asuntojen arviolausuntoja laillistettuna kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2017 ja tehnyt valtavan määrän arvioita asiakkailleni. Täten tiedän, että prosessi voisi arviolausunnon ostajaa ajatellen olla helpompi. Niinpä lähdin tätä sivustoa ajattelemaan perin pohjin. Halusin rakentaa palvelun, johon voivat luottaa sekä arvion tilaajat että arviota hyödyntävät tahot. 

Otin yhteyttä tuttuun sivustonrakentajaan ja kysyin, voisiko hän rakentaa minulle sivuston. Piirsin sivuston rakenteen yhdelle A4-paperille, lähetin tästä kuvan devaajalle ja joitain kuukausia myöhemmin sivusto oli pystyssä. Pankkiarvio.fi oli, ja on edelleen, minulle sivutyö ns. oikean työni ohessa. Teen arvioita ammattimaisesti ja kuitenkin rakkaana harrastuksena. Kiinteistönvälitysuran jälkeen olen palvellut lähinnä suuremmissa kokonaisuuksissa arvonmäärityksissä.

Pankkiarvio.fi:n lähtökohtana on alusta asti ollut luotettavuus. Sekä arvion tilaajat että arviota hyödyntävät tahot voivat luottaa, että arvio on luotettava. Arviolausunnon suuruus perustuu ennen muuta toteutuneisiin vertailukelpoisiin kauppoihin ja muuhun julkisesti saatavilla olevaan dataan sekä omaan kokemukseeni asuntokaupasta.

Toivottavasti sivustosta on Sinulle hyötyä, kun tarvitset asunnostasi arviolausunnon, oli käyttötarkoituksesi arviolle mikä tahansa.

Terveisin,

Roni Arvonen, LKV, LVV, KTM
Pankkiarvio.fi:n perustaja ja yrittäjä